Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Take Away kunst

Så ''Pyt'' da

Take away kunst fra Gallerie Rasmus

Nye tider, nye tanker. Odense har lige nu rigtig meget at byde på inden for take away. Uanset om du er til sushi, italiensk, mexicansk, fransk eller blot gerne vil have lidt ost eller en pølse og en fadøl, så er der masser af muligheder for at bestille take away.
Gallerie Rasmus er netop rundet 30 år i galleri-branchen og det skal fejres i det omfang, som det kan lade sig gøre. Derfor tilbyder galleriet lige nu take away kunst til vore kunder. Konceptet er enkelt. På galleriets hjemmeside kan du hver uge se en række gode tilbud. Vil du købe et af kunstværkerne, ringer du blot ind til galleriet på telefon 65 91 88 33 og aftaler en tid for afhentning. Værket står så klar på det aftalte tidspunkt. Betalingen ordnes ved MobilPay eller bankoverførsel (Det er stadig muligt at betale med kreditkort i galleriet!).

NB: Kunst skaber glæde, og det er ingen skam at hamstre glæde!

Gallerie Rasmus holder åbent som normalt. Men vi har max. fire gæster i galleriet ad gangen, og der står håndsprit klar til fri afbenyttelse.
Lige nu kan du i galleriet Ny Vestergade 8 se en mindeudstilling for kunstneren Peder Freund (9/8 1951 – 31/1 2020). På den modsatte side af gaden, i galleriet Ny Vestergade 9, er vi ved at bygge en ny udstilling op, ”Kvinder i kunsten”. Udstillingen er klar om et par dage.   

Sådan fungerer det
  1. Find de værker du ønsker at købe som take away
  2. Ring ind til os på 65 91 88 33 - Her aftaler vi nærmere om afhentningstidspunkt mv.
  3. Betal med mobilepay, bankoverførsel eller kort
  4. Ved afhetning i galleriet står dit værk(er) klar samt håndsprit til fri afbenyttelse (Hurtig og nem proces)

Denne uges værker er

View the embedded image gallery online at:
https://www.gallerie-rasmus.dk/takeaway-kunst#sigProId884ab876d2