Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Grenen Kunstmuseum / Gallerie Rasmus

Grenen Kunstmuseum / Gallerie Rasmus er Danmarks nordligst beliggende galleri. Her er åbent fra påsken og frem til efterårsferien samt i weekender op til jul. De mange rum gør det muligt at udstille et bredt udvalg af kunst, uden det bliver uoverskueligt. Her er også en museumsbutik, hvor du kan købe kunst-gaveartikler.

Entré: 20 kroner


Aktuelle udstillinger

Du kan læse mere om, hvilke kunstnere du kan opleve på den aktuelle udstilling her.

Læs mere om aktuelle udstillinger her


Kommende begivenheder

Koncert med Lektor Linds på Grenen Kunstmuseum


Traditionen tro er der glad jazz med Lektor Linds på Grenen Kunstmuseum aftenen før Skt. Hans.
Sæt kryds i kalenderen ved lørdag den 22. juni.
Oplev en spændende aften med Lektor Linds orkester. Repertoiret spænder fra det nordiske viserepertoire til traditionel og swingende jazz med de gamle kendte numre fra Armstrong, Glenn Miller og alle de andre evergreens fra den tid, da glad jazz var tidens store hit.

Lektor Linds er et jazzorkester med basis i Aalborg og bandet består af:
Jens Lind: saxofon
Bent Christensen: basun
Oluf Jørgensen: piano
Søren Keldorff: bas
Kristian Høje Kristensen: trommer
Lars Peter Høje Kristensen: vibrafon

 

Lektor Linds spiller op fra kl. 19. Billetter købes ved indgangen og prisen er 150,- kr. for en dejlig aften med munter jazzmusik.

 


Grenen Kunstforening

Foreningens formål er at fremme interessen for kunst ved at forestå udstillinger, foredrag og andre arrangementer med kunstnerisk indhold samt at indkøbe kunstværker gennem Gallerie Rasmus til bortlodning blandt medlemmerne. Det årlige kontingent er 750 kr.

Læs mere om Grenen Kunstforening her


Åbningstider Grenen Kunstmuseum / Gallerie Rasmus

Grenen Kunstmuseum / Gallerie Rasmus er sæsonåbent. Vi åbner hvert år i påsken og lukker igen efter efterårsferien. Dog har vi juleåbnet i weekenderne op til jul.

Se galleriets åbningstider her