Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Om Gallerie Rasmus

Gallerie Rasmus Odense har eksisteret siden 1990. Rasmus København kom til i 1997. Seneste skud på galleristammen er fra 2012 - Gallerie Rasmus i Grenens Kunstmuseum i Skagen.

Kunstpolitikken i Gallerie Rasmus har fra starten været, at vi - uden skelen til tidens eventuelle trends - vil vise det indenfor dansk og international kunst, som vi finder interessant.

I Gallerie Rasmus lægger vi os ikke fast på bestemte genrer. For os er det væsentlige, at der er tale om god kunst. Hvorvidt kunstværkerne er nonfigurative eller figurative, heftige eller stille, alvorlige eller humoristiske og så videre, er for os underordnet.

 

Besøg vores gallerier så tit, du har lyst

I vores gallerier vises fortrinsvis værker af kendte kunstnere. Vi synes også, at det er spændende at finde og præsentere kunstnere, der måske er knap så kendte, men som vi tror på. Mange af disse kunstnere har over tid vist, at de kan overbevise andre end os om deres værd.

Hvert år bruger vi en måned på at besøge gallerier og kunstnere rundt om i Europa. På denne rundrejse finder vi nye kunstnere og plejer dem, som vi allerede har i stald. De udenlandske kunstnere, som vi præsenterer i Gallerie Rasmus, er alle kunstnere med succes i deres respektive hjemlande, men som regel har disse kunstnere ikke tidligere været vist i Danmark.

Besøg Rasmus-gallerierne så tit du har lyst! Vi synes, at det er rart at have mange mennesker omkring os. Det er dejligt, når publikum, ligesom os, mener, at der er mange gode oplevelser at hente i kunstens verden.