Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Ny Vestergade nr. 9, Odense


 

HEN OVER PÅSKEN 
GALLERIET HOLDER ÅBEN HELE PÅSKEN FRA KL. 10 - 15.

Tirsdag d. 2. marts til lørdag d. 24. april               

Take Away Kunst med udvalgte kunstnere i Gallerie Rasmus.


Nu kan man endelig igen komme ud og se på kunst.
Gallerie Rasmus er åbent for besøg. Der må være op til 6 gæster i udstillingslokalet, Ny Vestergade 9.
I galleriets mindre lokaler, Ny Vestergade 8, må der være op til 4 besøgende samtidig.
Du er velkommen til at komme indenfor i galleriet og se, hvad vi har at byde på. Men du skal sikre sig, at der ikke er for mange i lokalet. Og du skal som altid huske at spritte hænder, bruge mundbind og holde afstand.

Med nye og gode erfaringer fra perioden med nedlukning, lægger vi ud med en Take Away-udstilling, hvor man får værkerne med sig med det samme, når man køber. Hvis man ikke har mulighed for selv at bringe sine indkøb hjem, skal det ikke være nogen hindring. Vi leverer gerne ud efter aftale.

Gallerie Rasmus har masser af værker på hylderne. Der er både malerier, skulpturer og keramik. Vi starter med at vise et bredt udvalg af galleriets kunstnere. f.eks. Laurent Chabolle, Barbara Morin, Artigasplanas, Anders Moseholm, Martin Nybo Jensen, Christian Bruun, Marianne Christoffersen, Maise Corral, Benjamin Torcal Torres, Stine Jespersen, Narcís Gironell, Tatjana Schülke, Anne Brérot, Lars Ly, Pierre Bonetto og John Rundstrøm.
Det er en levende udstilling, hvor der hele tiden hen over påsken sker udskiftning på vægge og podier i galleriet.

Gallerie Rasmus, Ny Vestergade 8, Odense

Skråt over gaden i Ny Vestergade 8 kan du se værker af Kirsten Bøgh og Allan Stabell fra deres flotte, men desværre nedlukkede udstilling i januar og februar.
Vi viser også et udvalg af værker fra galleriets kunsthandel, bl.a. Nina Kleivan, Sven Dalsgaard og Svend Havsteen-Mikkelsen.
For øvrigt er der på det seneste kommet rigtig mange nye værker under kunsthandlen på galleriets hjemmeside, både originalværker og grafik.

 

 

 
Se kommende udstillinger i Odense her