Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle kunstudstillinger i Odense, Ny Vestergade nr. 8+9


18. januar 2019 til 16. februar 2019 – Ny Vestergade nr. 9

Like a home - Kirsten Bøgh, malerier og Stine Jespersen, keramik

 

Kirsten Bøgh & Stine Jespersen

 


Kirsten Bøgh & Stine Jespersen


På udstillingen ”Like a home” arbejder Kirsten Bøgh og Stine Jespersen på hver deres måde med hjemmet.

Stine Jespersens keramik forholder sig i form og størrelse til hjemmets genstande og motiverne i Kirstens malerier behandler forestillingen om hjemmet. Begge kunstnere bruger gentagelsens processer i deres værker. 

Stine arbejder med at gentage forskellige former med de små variationer som håndens arbejde giver. Formerne sættes sammen, så der opstår en ny form – en skål eller skulpturer, der tilnærmer sig en genkendelig og brugbar genstand. Hun arbejder til tider med, hvordan der kan være en transparens i et solidt materiale som leret, og på den måde opstår en lethed i de enkle former. 

 

Stine Jespersen  


Stine Jespersen

 

Kirsten Bøgh arbejder med det koloristiske maleri i forskellige tableauer, som vi kan drømme os ind i. Det kan være med designerstolen, sofaen fra marskandiseren eller andre genstande fra hverdagen. Hun gentager forskellige mønstre i maleriets motiver og indimellem opløser mønstrene næsten motivet. Man oplever en ny form for ”impressionisme”, hvor lyset lader mønstret danse i motivet.

 

Kirsten Bøgh

 


Kirsten Bøgh

 


Se kommende udstillinger i Odense her