Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger Strandgalleriet Gl. Skagen


Gallerie Rasmus Strandgalleriet er åben for sæson 2017

I år præsenteres en række ophængninger med navne som Bentemarie Kjeldbæk, Anders Moseholm, Ole Fick og Mogens Grønbech,

Der er et særligt afsnit med færøsk kunst, hvor der vises værker af Eydun av Reyni, Kári Svensson og Øssur Mohr
Et andet afsnit handler om ”Kvinder i kunsten”, hvor der bl.a. er værker af Siri Gindesgaard, Kurt Mair, Agnete Brinch, Nille Bech og Linda Horn.

Endelig er der en særudstilling med den nordjyske maler Mogens Andersen og den russiske fotograf Dasha Glukhova. De to kunstnere har mødt hinanden tilfældigt og blev enige om at lave et fælles projekt, hvor de hver byder ind med fem værker over fem forskellige emner – fem malerier og fem fotografier i de samme mål – der præsenteres side om side på Strandgalleriet.


Strandgalleriet pop-up butik

SPREEGLEE - den nye eksklusive webshop for mænd laver pop-up butik i Strandgalleriet

SPREEGLEE har skabt et univers, som ikke er set før. Et helt nyt livsstilssite “for mænd - lavet af mænd”. Det handler ikke kun om at sælge produkter, det handler i høj grad også om at berige kunden, så han får mere viden og mere inspiration.

SPREEGLEE’s intention er i al beskedenhed at løfte danske mænds viden inden for blandt andet mode, kunst og kultur, og der er derfor samlet nogle af de bedste indholdsleverandører inden for deres specifikke felter, til at berige kunden.

Pop-up butikken i Strandgalleriet er åben:

Uge 28
onsdag d. 12. juli 12.00 - 22.00
torsdag d. 13. juli 12.00 - 22.00

Uge 29
onsdag d. 19. juli 12.00 - 22.00
torsdag d. 20. juli 12.00 - 22.00

Strandgalleriet Gl. Skagen

 

Troels Trier