Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kunstforeningen Rasmus Odense

Kære Medlem

Velkommen til Kunstforeningen Rasmus Odenses hjemmeside.

Her vil vi løbende informere jer om vores kommene aktiviteter og lidt om, hvad vi tidligere har arrangeret.


Tur til Lolland, Falster m.m. d. 8.- 9. september 2018

Der er stadig ledige pladser på den tidligere annoncerede tur til “Sydhavsøerne” - både dobbelt- og enkeltværelse. Programmet udvider sig stadig med spændende besøgsmål.

Sidste frist for tilmelding er 1.5. 2018. Se nedenfor under arrangementer.


Generalforsamling 2018

Der indkaldes til generalforsamling i Kunstforeningen Rasmus Odense fredag d. 20. april på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og igen i år består arrangementet af spisning, generalforsamling og bortlodning af årets indkøbte værker. Vi har i år 68 værker til udlodning + 3 ekstra.

De indkøbte værker er udstillet i Gallerie Rasmus i perioden 4. - 18. april. Værkerne er også tilgængelige fredag d. 20.4. fra kl.16.30 på Radisson Blu H.C.A. og endelig kan I få et overblik over værkerne på galleriets hjemmeside Se værkerne - klik her

Vi glæder os over et medlemstal på 338, men ligeså stor er glæden over den store interesse for Kunstforeningens arbejde og aktiviteter her i foråret, hvor 40 nye medlemmer har tilmeldt sig. Såfremt I er forhindret i at møde op på generalforsamlingen og deltage i lodtrækningen, bedes I aflevere den prioriterede fuldmagt, men helst til et andet medlem, der deltager i
generalforsamlingen. Det vil lette udlodningen betragteligt!


Men en sidste mulighed er som altid: Aflevér prioriteringslisten i galleriet senest tirsdag d. 17. april eller send den til Anne Fugl, så jeg har den senest tisdag d. 17. april. Bemærk venligst Post Nords afleveringsfrekvens! Aflevering af prioriteringslister den 20. april er ikke muligt!

Arrangementet afvikles som sidste år med spisning kl.17.45 og generalforsamling kl. 19.15 og et forventet afslutningstidspunkt for hele arrangementet ca. kl. 22.15.

Materialerne til generalforsamlingen kan ses her: http://www.gallerie-rasmus.dk/odense/kunstforening-odense/generalforsamling-kf-odense


Kommende arrangementer   


Skagen 27. – 29. april 2018 (Store Bededag)

Skagen med spændende kunstoplevelser og socialt samvær er et hit blandt medlemmerne. På meget kort tid har 29 medlemmer tilmeldt sig Skagensturen. Desværre er der ikke flere værelser på Badepensionen Marienlund. Jeg vil gøre opmærksom på, at medlemmer som ønsker at forlænge deres ophold i Skagen har mulighed for at kontakte Marienlund for at bestille ekstra overnatninger for egen regning. Telefonnummeret er 28121320.

Vi har været i kontakt med flere medlemmer som meget gerne vil deltage i Kunstforeningens program i forbindelse med Skagensturen. Dette er der mulighed for, hvis man selv sørger for en alternativ overnatningsmulighed. En mulighed er Finns Bed & Breakfast, tlf. 98 45 01 55 eller Hotel Skibssmedien, Skagen, tlf. 98446716.

Prisen for aktiviteterne uden overnatning er 1.500 kr. pr. person. Tilmeld dig snarest til foreningens kasserer på konto 4703-0006686184 med angivelse af medlemsnummer samt antal deltagere.


Lolland, Møn og Sjælland den 8. og 9. september

Turen går til til den sydøstlige del af landet, der byder på mange spændende kunstneriske og kulturelle oplevelser.
Første destination er Dodekalitten i Kragenæs på Lolland – et monoment bestående af tolv 7-8 meter høje stenskulpturer med musikledsagelse. Derefter går turen til Fuglsang Kunstmuseum,
som har en fin samling af dansk kunst fra ca. 1780 – 1980. Bygningen, der er tegnet af den engelske arkitekt Tony Fretton, er en arkitektonisk perle. Vi får en rundvisning i særudstillingen
”Jordforbindelser”. Der bliver mulighed for en gåtur i det naturskønne område Skejten.

Fra Lolland kører vi til Møn, hvor vi skal se Fanefjord Kirke, der er berømt for sine mange kalkmalerier. Turen går herefter til Rønnebæksholm ved Næstved. Rønnebæksholm er et kunstog
kulturcenter, der har til huse i en smuk herregård med historiske og grønne omgivelser. Der vises hovedsageligt samtidskunst, men ud over kunstudstillinger forefindes en skulpturpark og en
herregårdshave efter fransk model. Også her får vi en rundvisning. Vi forbeholder os ret til programændringer, hvis flere spændende ting dukker op.

På turen skal vi bo på Hotel Saxkjøbing (Claus Meyers hotel), der har lovet at lave en smagfuld sæsonmenu. Prisen for overnatning og morgenmad er: Dobbeltværelse 750 kr. og enkeltværelse 575 kr. Der er plads til 25 personer. Også her gælder først til mølle princippet. Derudover kommer prisen for mad og aktiviteter.

Tilmelding fra den 1. april til den 1.maj med indbetaling af 750 kr. for et dobbeltværelse eller 575,- kr. for enkeltværelse til foreningens kasserer på konto 4703-0006686184 med angivelse af
medlemsnummer samt antal deltagere. Indbetaling er lig med tilmelding. Du er altså først tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er bindende.

Der køres i egen bil, og hvis du skal bruge kørelejlighed, så skal det aftales på forhånd og der afregnes med chaufføren direkte.


Afholdte arrangementer

Her kan du læse om de senest afholdte arrangementer og ture i kunstforeningen


LOVING VINCENT i Cafe-Biografen og KVINDER DER FORANDRER VERDEN v. Agnete Brinch i Galleriet - 20. marts.

Foromtalen af filmen om Vincent Van Gogh lovede en farvestrålende, fascinerende og rørende beretning om skaberglæde og lidenskab, passion og fortvivlelse. Udelukkende lavet af malerier. 

  

 Vi var 40 medlemmer, der tirsdag d. 20.3 fik en god oplevelse med fra Cafe-biografen, før Agnete Brinch fuldendte en god aften med sit inspirerende oplæg om Kvinder der forandrer verden – flere af dem kan endnu ses på Agnetes billeder i Galleriet.

Også tid til sandwich og et glas vin – og mange tilkendegivelser om, at vi godt må fortsætte med denne slags arrangementer.

Det satser vi på!


Generalforsamling 2018 finder sted fredag den 20. april på hotel H.C. Andersen.


Nyhedsbrevet NYT

Vi udsender løbende nyhedsbrevet NYT til vores medlemmer. Her kan du læse det seneste:

NYT 100 - martskvartal 2018 - klik og download

NYT 99 - Januarkvartal 2018 - klik og download

NYT 98 - oktoberkvartal 2017 - klik og download


Vi har brug for din hjælp

Som nævnt op til generalforsamlingen vil bestyrelsen gerne inddrage interesserede medlemmer i bestyrelsesarbejdet, så vi kan fastholde og udvikle vore aktiviteter.

Har du lyst til at give en hånd med til fx.:
- at planlægge og afvikle ture/arrangementer for medlemmerne.
- at arrangere den årlige udlandstur.
- at medvirke ved vore HCA-Festival-aktiviteter eller lignende arrangementer.
- at etablere og afvikle en kunst- bytte låneordning for medlemmerne. Andre aktiviteter er også velkomne.

Alle aktiviteter vil ske i samarbejde med et eller flere bestyrelsesmedlemmer.

Send en mail til formanden: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Husk at oplyse om medlemsnr. og tlf.nr., så indkalder vi de interesserede til et møde i galleriet, hvor vi drøfter det videre forløb.


Ros og ris

Vi er altid interesserede i at høre fra medlemmerne - hvad synes du, vi gør godt, hvad kunne vi gøre bedre og har du eventuelt forslag til bestyrelsen?

Skriv en mail til bestyrelsesmedlem Bjarne Strøh Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med forslag, gode ideer, ris og ros. Forslagene drøftes på bestyrelsesmøderne, og vi svarer i nyhedsbrevet NYT og her på hjemmesiden.

Vi ser frem til dialogen.

Venlig hilsen bestyrelsen


Om Kunstforeningen Rasmus

Kunstforeningen Rasmus Odense blev stiftet i 1993 og har gennem de seneste år haft ca. 350 medlemmer.

Formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer og ved besøg og rejser i ind- og udland.

Gennem årene er det blevet til besøg i bl.a. Barcelona, London, Stockholm, Budapest, Riga, Hamborg og Rendsborg.

Medlemskontingentet er 800 kr. om året. Som medlemmer optages enkel personer, par, firmaer, institutioner eller kunstforeninger. Medlemskontingentet giver ret til deltagelse i kunstforeningens arrangementer og i den årlige generalforsamling og bortlodning, som finder sted i sidste halvdel af april.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Kunstforeningen Rasmus Odense, kan du kontakte kasserer Solvejg Jensen via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..