Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kunstforeningen Rasmus Odense

Kære Medlem

Velkommen til Kunstforeningen Rasmus Odenses hjemmeside.

Her vil vi løbende informere jer om vores kommene aktiviteter og lidt om, hvad vi tidligere har arrangeret.


Efterårssæsonen er startet og medlemmerne har allerede været samlet om hyggelige og uforglemmelige oplevelser, bl.a. H.C. Andersen festivals. Det har været en spændende og lærerig uge, hvor vi har haft mange gode oplevelser. I H.C. Andersen-ugen har Kunstforeningen Rasmus talt med mange nuværende samt potentielle nye medlemmer om kunstforeningens mange nye input. Vi kan med glæde byde velkommen til 20 nye medlemmer i Kunstforeningen Rasmus. I forbindelsen med H.C. Andersen festivalen har Gallerie Rasmus stillet to årsmedlemsskaber til Den Fynske Opera, Momentum og Nørregaards Teateret til rådighed. Vi har nu trukket lod blandt de 20 nye medlemmer. Den heldige vinder er Grethe Christensen. Tillykke med gevinsten!

Flere spændende aktiviteter venter i efteråret.


Kommende arrangementer 

Tirsdag d. 21. november 2017 kl. 15.45: Billedhugger på film og i virkeligheden

Medio november er der i Café Biografen i Odense premiere på en ny fransk film om den store franske billedhugger Auguste Rodin (1840-1917). Instruktør: Jacques Doillon. I filmen sættes bl.a. fokus på Rodins forhold til Camille Claudel og deres både meget kreative og ret excentriske samliv.

Vi har i samarbejde med Café Biografen reserveret et antal billetter til forestillingen tirsdag d. 21. november kl. 15.45.
Efter forestillingen (kl. 18.00) går vi sammen til Galleriet i Ny Vestergade, hvor den fynske billedkunstner Jørgen Svenstrup, Brunshuse, vil fortælle om sit arbejde med skulpturer som billedhugger. Kunstforeningen byder på et glas vin og lidt snack – og mon ikke vi også kan vende vore oplevelser med filmen med hinanden. Arrangementet forventes afsluttet kl. ca. 19.00.

Prisen for arrangementet inkl. biografbillet, oplæg og vin er kr. 110,-.

Tilmelding og betaling til foreningens kasserer på konto 4703-000686184 med angivelse af evt. medlemsnummer og antal deltagere.

Tilmelding: senest 3. november 2017.

Vi ses i Café Biografen. Billetter udleveres til deltagerne lige før forestillingen.


Skagen 27. – 29. april 2018 (Store Bededag)

Skagen med spændende kunstoplevelser og socialt samvær er et hit blandt medlemmerne. På meget kort tid har 29 medlemmer tilmeldt sig Skagensturen. Desværre er der ikke flere værelser på Badepensionen Marienlund. Jeg vil gøre opmærksom på, at medlemmer som ønsker at forlænge deres ophold i Skagen har mulighed for at kontakte Marienlund for at bestille ekstra overnatninger for egen regning. Telefonnummeret er 28121320.

Vi har været i kontakt med flere medlemmer som meget gerne vil deltage i Kunstforeningens program i forbindelse med Skagensturen. Dette er der mulighed for, hvis man selv sørger for en alternativ overnatningsmulighed. En mulighed er Finns Bed & Breakfast, tlf. 98 45 01 55 eller Hotel Skibssmedien, Skagen, tlf. 98446716.

Prisen for aktiviteterne uden overnatning er 1.500 kr. pr. person. Tilmeld dig snarest til foreningens kasserer på konto 4703-0006686184 med angivelse af medlemsnummer samt antal deltagere.


Turen går til Basel fra 7. til 12. maj 2018

Vi har fået mulighed for at forlænge reservationen til Basel, så du kan stadig nå at tilmelde dig. Tilmeldingsfristen til Basel er den 1. november 2017.

Prisen er 9.500 kr. pr. person med fly fra Københavns Lufthavn. Der er mulighed for afbestillingsforsikring på flybilletter for 155 kr.

Tilmelding til Anne Fugl på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt indbetaling af 3.000 kr. pr. person til foreningens kasserer på konto 4703-0006686184 med angivelse af medlemsnummer og værelsestype. De resterende 6.500 kr. indbetales den 15. januar 2018.

Se nærmere om turen i NYT 97


Afholdte arrangementer

Her kan du læse om de senest afholdte arrangementer og ture i kunstforeningen


Generalforsamling 2018 finder sted fredag den 20. april på hotel H.C. Andersen.


Nyhedsbrevet NYT

Vi udsender løbende nyhedsbrevet NYT til vores medlemmer. Her kan du læse det seneste:

NYT 98 - oktoberkvartal 2017 - klik og download

NYT 97 - julikvartal 2017 - klik og download


Vi har brug for din hjælp

Som nævnt op til generalforsamlingen vil bestyrelsen gerne inddrage interesserede medlemmer i bestyrelsesarbejdet, så vi kan fastholde og udvikle vore aktiviteter.

Har du lyst til at give en hånd med til fx.:
- at planlægge og afvikle ture/arrangementer for medlemmerne.
- at arrangere den årlige udlandstur.
- at medvirke ved vore HCA-Festival-aktiviteter eller lignende arrangementer.
- at etablere og afvikle en kunst- bytte låneordning for medlemmerne. Andre aktiviteter er også velkomne.

Alle aktiviteter vil ske i samarbejde med et eller flere bestyrelsesmedlemmer.

Send en mail til formanden: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Husk at oplyse om medlemsnr. og tlf.nr., så indkalder vi de interesserede til et møde i galleriet, hvor vi drøfter det videre forløb.


Ros og ris

Vi er altid interesserede i at høre fra medlemmerne - hvad synes du, vi gør godt, hvad kunne vi gøre bedre og har du eventuelt forslag til bestyrelsen?

Skriv en mail til bestyrelsesmedlem Bjarne Strøh Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med forslag, gode ideer, ris og ros. Forslagene drøftes på bestyrelsesmøderne, og vi svarer i nyhedsbrevet NYT og her på hjemmesiden.

Vi ser frem til dialogen.

Venlig hilsen bestyrelsen


Om Kunstforeningen Rasmus

Kunstforeningen Rasmus Odense blev stiftet i 1993 og har gennem en årrække haft ca. 400 medlemmer.

Formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer og ved besøg og rejser i ind- og udland.

Gennem årene er det blevet til besøg i bl.a. Barcelona, London, Stockholm, Budapest, Riga og Hamborg.

Medlemskontingentet er 800 kr. om året. Som medlemmer optages enkel personer, par, firmaer, institutioner eller kunstforeninger. Medlemskontingentet giver ret til deltagelse i kunstforeningens arrangementer og i den årlige generalforsamling og bortlodning, som finder sted i sidste halvdel af april.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Kunstforeningen Rasmus Odense, kan du kontakte kasserer Solvejg Jensen via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..