Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kunstforeningen Rasmus Odense

Kære Medlem

Velkommen til Kunstforeningen Rasmus Odenses hjemmeside.

Her vil vi løbende informere jer om vores kommene aktiviteter og lidt om, hvad vi tidligere har arrangeret.


Generalforsamling 2017

Generalforsamlingen blev afviklet med stort fremmøde - tak for det - fredag d. 28. april. Og de 68 værker blev udloddet til - forhåbentlig - glade vindere. Bestyrelsen er allerede godt igang med indkøb til 2017/2018.

På generalforsamlingen tog vi afsked med Kurt Berg Pedersen, der ikke genopstillede som bestyrelsesmedlem. Stor tak for mere end 20 års indsats både som kasserer og formand. Hertil tak for en inspirerende og flot indsats som idemager, oplægsholder turarrangør og rejseleder m.m. i både ind- og udland. Stor tak fra bestyrelsen og fortjent bifald fra generalforsamlingen.

Se referatet fra generalforsamlingen - klik her

Se formandens beretning - klik her

Se gevinstlisten - klik her

Bestyrelsen satser på, at næste års generalforsamling finder sted fredag d. 20. april 2018.   

Bestyrelsen - Ny formand

Bestyrelsen har d. 3. maj konstitueret sig med Anne Fugl som ny formand. Anne Fugl har været medlem af bestyrelsen i flere år.

Solvejg Jensen forsætter kasserer og Bjarne Strøh Andersen som hjemmesideansvarlig.

Jan Steffensen afløser Peter Seeberg som referent.

Se hele bestyrelsen under Bestyrelse og vedtægter eller tryk her.

 

 


Kommende arrangementer 

Medlemstur til NordArt i Rendsburg 23.-24. september 2017.       - TUREN ER FULDTEGNET -

Efter utallige opfordringer har vi besluttet at udbyde en weekendtur til Nordtyskland.

Tilmelding til Kurt fra fredag d. 31. marts på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 2041 4762 Indbetaling fra 1. april til tirsdag den 11. april 2017 - til Solvejg: Danske Bank: 4703- 0006686184 med angivelse af navn + medl.nr. + antal personer i de forskellige priskategorier. Medlemmer, der indbetaler efter den 11. april kan ikke påregne at kunne deltage, da der er et begrænset antal hotelværelser i byen, og NordArt er blevet ”must see” i Nordeuropa.

Se nærmere i NYT 96.

 

I oktober gælder det Clay.

Vi besøger keramikmuseet Clay som opfølgning på medlemsturen til Tommerup Keramiske Værksted i november -16. Der afholdes nemlig 25 års jubilæumsudstilling for TKV, hvor vi kan se et udvalg af de værker, som er skabt i Tommerup. Der vil bl.a. være værker af Peter Brandes og Bjørn Nørgård. Besøget byder på rundvisning og kaffe m. kage efterfølgende, samt mulighed for at besigtige stedet i øvrigt.

Tilmelding: Fra 3. april til 23. september 2017 - først til mølleprincippet gælder som vanligt. Se nærmere i NYT 96. 

 

Udlandstur 2018. Turen går til Basel maj 2018

Mere om denne tur - program, pris og dato - i næste NYT i juni 2017


Nyhedsbrevet NYT

Vi udsender løbende nyhedsbrevet NYT til vores medlemmer. Her kan du læse det seneste:

NYT 97 - julikvartal 2017 - klik og download

NYT 96 - aprilkvartal 2017 - klik og download


Vi har brug for din hjælp

Som nævnt op til generalforsamlingen vil bestyrelsen gerne inddrage interesserede medlemmer i bestyrelsesarbejdet, så vi kan fastholde og udvikle vore aktiviteter.

Har du lyst til at give en hånd med til fx.:
- at planlægge og afvikle ture/arrangementer for medlemmerne.
- at arrangere den årlige udlandstur.
- at medvirke ved vore HCA-Festival-aktiviteter eller lignende arrangementer.
- at etablere og afvikle en kunst- bytte låneordning for medlemmerne. Andre aktiviteter er også velkomne.

Alle aktiviteter vil ske i samarbejde med et eller flere bestyrelsesmedlemmer.

Send en mail til formanden: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Husk at oplyse om medlemsnr. og tlf.nr., så indkalder vi de interesserede til et møde i galleriet, hvor vi drøfter det videre forløb.


Ros og ris

Vi er altid interesserede i at høre fra medlemmerne - hvad synes du, vi gør godt, hvad kunne vi gøre bedre og har du eventuelt forslag til bestyrelsen?

Skriv en mail til bestyrelsesmedlem Bjarne Strøh Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med forslag, gode ideer, ris og ros. Forslagene drøftes på bestyrelsesmøderne, og vi svarer i nyhedsbrevet NYT og her på hjemmesiden.

Vi ser frem til dialogen.

Venlig hilsen bestyrelsen


Om Kunstforeningen Rasmus

Kunstforeningen Rasmus Odense blev stiftet i 1993 og har gennem en årrække haft ca. 400 medlemmer.

Formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer og ved besøg og rejser i ind- og udland.

Gennem årene er det blevet til besøg i bl.a. Barcelona, London, Stockholm, Budapest, Riga og Hamborg.

Medlemskontingentet er 800 kr. om året. Som medlemmer optages enkel personer, par, firmaer, institutioner eller kunstforeninger. Medlemskontingentet giver ret til deltagelse i kunstforeningens arrangementer og i den årlige generalforsamling og bortlodning, som finder sted i sidste halvdel af april.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Kunstforeningen Rasmus Odense, kan du kontakte kasserer Solvejg Jensen via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..