Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kunstforeningen af 1958

NYE MEDLEMMER OG GENTEGNING AF MEDLEMSKABER

Vi har i år besluttet, at medlemmer - både gamle og nye - frit kan vælge imellem alle de årsværker, som vi har udgivet i årenes løb, når man tegner et medlemskab for 2017. Spørg i Galleriet efter hvilke muligheder der er. Vi kan naturligvis kun tilbyde valg imellem de værker, som er på lager.

MAILADRESSER

Der har i flere år været efterspurgt udsendelse af invitation til generalforsamling på mail. Det blev vedtaget, at vi fra 2017 udsender på mail - men et lille hjertesuk - vi mangler stadig mange mailadresser. Så hvis du ikke har oplyst din mailadresse i forbindelse med betaling af kontingent 2017, så hører vi meget gerne fra dig.
Skriv blot dit medlemsnummer og din mailadresse - til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi udsender naturligvis med brevpost til de mailadresser, vi ikke har.


FERNISERING OG START PÅ JUBILÆUMSÅR

D. 2. februar 2018, kl. 16.00 – 18.00 er der fernisering i Gallerie Rasmus. Kunstneren er selvfølgelig Lene Frederiksen, som også står bag Kunstforeningen af 1958's årstryk 2018.

For hvert 2018 medlemskab til kr. 400 kan du frit vælge imellem de fire litografier fra Lene Frederiksen.

 

60 ÅRS JUBILÆUM

Vi skal selvfølgelig fejre vores 60 års jubilæum sammen med vores medlemmer og har forskellige tiltag i løbet af året.

Jubilæumstilbud d. 2. februar 2018

Kom til fernisering d. 2. februar, fra kl. 16-18 - så har du mulighed for netop denne dag at få jubilæumstilbud, Hvis du tegner et (eller flere) ekstra medlemskab(er):

1. Et ekstra medlemskab koster i 2018 kun kr. 200,-
(du binder dig kun for ét år). Der medfølger også et litografi efter eget valg med dette ekstra medlemskab.
Rabatten på kr. 200,- er sponsoreret af Gallerie Rasmus.

2. Ved tegning af EKSTRA medlemskab, får også en god flaske rødvin med i købet.
Etiketten er et særtryk, med ét af de fire års-litografier af Lene Frederiksen (værdi kr. 85,-)


Foreningens formål

Foreningens formål er årligt at udgive et stykke grafik samt indkøbe kunstværker til bortlodning blandt medlemmerne. Alle der melder sig ind eller fornyer medlemskabet, vil modtage et litografi. Alle kan være medlem. Årskontingentet er på 400,- kr. Ønskes litografiet tilsendt, skal der indbetales yderligere DKK 60,- pr. forsendelse.

Du kan forny dit medlemskab eller tegne et nyt ved indbetaling af kontingent på foreningens girokonto (girokorttype +01 gironummer: 2071789) eller bankkonto: Danske Bank - Reg.nr. 1551 - konto: 9 290 006 438

Husk at anføre navn, adresse og (ved gentegning) medlemsnummer. Indbetaling til foreningen kan ske via giro og bank.

Yderligere information fås hos Gallerie Rasmus.


Årstryk 2018

Årets kunstner er Lene Frederiksen med fire tryk, som kan ses herunder. Årstrykkene måler 26,5 x 24 cm.

Ihærdig, målrettet og viljefast er egenskaber som uden besvær kan hæftes på kunstneren Lene Frederiksen.

Som ung startede Lene med at udforske papirets mange muligheder, og det kom til udtryk i fine papirklip, men snart blev det reliefbilleder bygget op af håndgjort papir, som blev hendes særkende.

At man så ikke altid kunne læse skriften, gjorde ikke så meget. Nysgerrigheden blev vakt, og man kunne gå på opdagelse. I sin søgen efter nye udfordringer har Lene gennem de seneste år kastet sig over fotografi og maleri.

Nr. 1

 

Nr. 2

 

Nr. 3

 

Nr. 4

 


Årstryk 2017 

Årets kunstner 2017: Pierre Bonetto (f. 1954) med 4 forskellige artprint.

Pierre Bonetto maler blomster og meget andet. Men mest blomster. Det kan være roser eller chrysanthemer; alle er de store og svulmende. Han har fundet sin egen niche, hvor han genfortolker og ’dekonstruerer’ blomster. Med tiden har Pierre Bonetto opbygget sit eget fantastiske herbarium.

Klik her og se de fire årstryk fra 2017


Årstryk 2016 

Årets kunstner 2016: Anne Brérot med 4 forskellige artprint.

Anne Brérot er født i 1962 i Angers. Hun er uddannet ved kunstakademiet i Aix-en-Provence og har imere end tyve år udstillet i Paris, Annecy, Metz og Lyon. Hun har deltaget i internationale kunstmesser som f.eks. Art Karlsruhe. Anne Brérot dyrker figur- og landskabsmaleriet. Hun bor og arbejder i Lyon, Frankrig.

Klik her og se de fire årstryk fra 2016