Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kunstforeningen Rasmus København

Kunstforeningen Rasmus København blev stiftet i september 1997 og har i dag godt 80 medlemmer.

Formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker dels ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer ved den årlige generalforsamling, dels ved efterferniseringer og besøg og rejser til udstillinger i Danmark og i udlandet. Udlandsrejserne er blandt andet gået til Island, Barcelona, London og Skåne.

Kunstforeningen Rasmus København har igennem årene lavet besøg til den ”skjulte kunst” hos virksomheder. Det er blevet til besøg hos blandt andet TDC, MT Højgaard, Crimp, Den Danske Bank og Nykredit.

Det koster 1.000 kr. om året at være medlem af foreningen. Man kan vælge at betale helårligt, halvårligt eller kvartalsvis. For at give bestyrelsen mulighed for hele tiden at kunne foretage indkøb, betaler hovedparten af medlemmerne kontingent én gang om året. For at deltage i bortlodningen skal man have været medlem et helt foreningsår (kalenderåret) og have betalt kontingent for hele året.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Kunstforeningen Rasmus København, kan du tilmelde dig i Gallerie Rasmus, Hauser Plads 14, eller du kan kontakte formanden:

Bjarne Heide Jørgensen
tlf. 4818 7548
E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsblad

Vi udsender løbende nyhedsblad til vores medlemmer. Her kan du læse de seneste:

Nyhedsblad nr. 86 - november 2017 - klik og download

Nyhedsblad nr. 84 - maj 2017 - klik og download

Nyhedsblad nr. 83 - marts 2017 - klik og download

Nyhedsblad nr. 82 - januar 2017 - klik og download

Nyhedsblad nr. 81 - januar 2017 - klik og download

Nyhedsblad nr. 80 - november 2016 - klik og download

Nyhedsblad nr. 77 - april 2016 - klik og download

Nyhedsblad nr. 76 - februar 2016 - klik og download