Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 

30. november - 22. december - Jul i Rasmus København

Fernisering Torsdag den 30. november kl. 15.00 - 18.00. Alle er velkomne.

Hal I
Juleudstilling med Gitte Degnemark og Peder Freund

Gitte Degnemark er optaget af ansigtet. Hun laver ikke bare et portræt, men udforsker mennesket bag ansigtet og tilføjer stemninger, ord eller billeder, der gør værket til en totaloplevelse. I en avis, der bruges som baggrund, finder hun rammende ord i overskriften eller blandt linjerne i avisartiklen. På denne måde sætter hun fokus på alvorlige emner.

Peder Freunds Smaa Dyr har deres eget univers. De befolker en verden med rangorden, adfærd, skrifttegn, musik og ritualer. De Smaa Dyr lever i en rangorden fra Ceremoni-dyr, over Vogter-dyr, Tårn-dyr og Nøgle-dyr til De Hellige Tre Smaa Dyr, der bor i Kobber-, Sølv- og Guldtårnet på Smaa Dyrs Hellige Borg.

Peder Freund overfører også sine ”Smaa Dyr”-motiver til møbler. Tilbage i 2012 lavede Freund en serie syver-stole med de små dyr. Siden er der kommet flere ”Smaa Dyr”-dekorerede møbler til, og på Art Copenhagen i 2014 kunne Gallerie Rasmus vise både ”Smaa Dyr”-borde og ”Smaa Dyr”-skuffedarier.

Gitte Degnemark, Stemmer fra den Røde Plads, 120x100 cm
 

Gitte Degnemark, Frygtens Hitliste, 120x100 cm

Peder Freund, maleri på træ
 

Peder Freund, maleri på træ

 

Hal II
En mindre udstilling med værker af Pierre Bonetto og Troels Trier

Den franske kunstner Pierre Bonetto præsenterer os for en mangesidet moderne æstetik, der henter sin styrke og betydning i en kollektiv fortid og bringer os ubønhørligt tilbage til vor egen historie, vore rødder – og udfordrer vores moderne selvopfattelse. 
Lidt tilfældigt blev Troels Trier frontfigur i danmarkshistoriens største rockteater, Røde Mor og endte som et symbol på ungdomsoprøret. En fyr med flyverhat, henrykt alkoholiseret, og så synger han ad helvede til. Det er sådan, de fleste husker ham. I dag er Troels Trier en succesrig kunstmaler.


Rasmus-juletilbud

Igen i år byder vi på de særdeles favorable Rasmus-juletilbud. Vi har fundet en hel masse gode ting frem fra lageret, blandt andet værker af Kjeld Ulrich, Benjamin Torcal, Bernard Remusat, Frank Hammershøj, Per Just og mange flere. Priser fra kr. 300 - 1.200,- osv.


Særligt for medlemmer af Kunstforeningen Rasmus København

Vi er igen i år dykket ned i vort lager af grafiske værker og har fundet en række spændende værker frem. Medlemmer af Kunstforeningen Rasmus København vil –såfremt de møder op til ferniseringen i Gallerie Rasmus København torsdag d. 30.11 fredag den 1.12 eller lørdag den 2.12 – få udleveret et styk gratis grafik og kan med fordel købe flere. Der udleveres et gratis grafisk værk ved personligt fremmøde.


Giv et medlemskab af Kunstforeningen Rasmus Odense i julegave

Nuværende medlemmer – samt nye medlemmer som melder sig ind inden 16. december 2017 og betaler fuldt kontingent på 1000 kr. – kan indtil d. 16. december 2017 købe ekstra medlemskaber for halv pris, kun 500 kr. og give dem som gave.

 

Galleriets åbningstider
Torsdage: 13 – 17.00
Fredage: 13 – 17.00
Lørdage: 10 – 13.00
samt efter aftale.