Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 

11. januar 2018 til 17. februar 2018

Fernisering torsdag den 11. januar 2018 kl. 16-18. Alle er velkomne.

“Det rene pip!” i Hal I - en række af galleriets kunstnere har arbejdet med fuglemotiver

Det er i grunden påfaldende så lidt fugle har spillet en rolle i kunsten, både i det forrige og dette århundrede. Faktisk var det fynboen Johannes Larsen, der gjorde fuglene til en integreret del af sine malerier. Først i de senere årtier har en række kunstnere føjet nye facetter til fuglegenren, f.eks. nutidskunstnere som John Olsen og Michael Kvium.

Inspireret af fugletrækket over Grenen Kunstmuseum vil Gallerie Rasmus nu gøre noget ved sagen. En række af galleriets kunstnere har gennem det seneste år arbejdet med fuglemotiver. I ”Hal I” kan du se fugleværker af Anne Brérot (Frankrig), Rasa Dzimidavičiūtė Olesen (Litauen/DK), Laurent Chabolle (Frankrig), Maise Corral (Spanien), Maria Perello (Spanien), Pierre Bonetto (Frankrig), Marianne Christoffersen (DK), Lene Frederiksen (DK), Jet-te L. Ranning (DK), Troels Trier (DK), Frank Hammershøj (DK) og Laura Iniesta (Spanien).

Men også denne udstilling er kun her på træk og fra den 29/3 -18 vises den på Grenen Kunstmuseum/Gallerie Rasmus i Skagen.

Anne Brérot   Rasa Dzimidavičiūtė Olesen

 Surrealister i Hal II – grafiske værker af Salvador Dalí og Wilhelm Freddie

Det bliver helt surrealistisk, når vi i Hal II viser raderinger af spanske Salvador Dalí og litografier af danske Wilhelm Freddie. Forfatteren Peter Olufsen, der er Danmarks førende specialist i Dalí-grafik, udstiller en række raderinger af surrealismens grand old man – grafiske værker af høj karat.

Peter Olufsen har skrevet bogen ”Grafikeren Salvador Dalí – en håndbog”, som kan købes i galleriet.

I Hal II præsenterer vi fra galleriets egen samling en håndfuld litografier af Wilhelm Freddie, dansk surrealismes enfant terrible. 

Salvador Dalí   Wilhelm Freddie

Udstillingerne kan ses i Gallerie Rasmus København indtil den 17.2.