Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 


18. maj - 17. juni: Indoor/Outdoor

Indoor/Outdoor: Udstilling med nye malerier af Kirsten Bøgh   

Fernisering og efterfernisering

Fernisering torsdag d. 18.5 kl. 16.00–18.00. Alle er velkommen

Efterfernisering
Efterfernisering torsdag d. 18. maj, kl. 18.00 med buffet og vin (tilmelding i galleriet).
Pris pr. person kr. 120,-. Tilmelding pr. mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 33 93 88 33 og betaling i galleriet. Glæd dig til en dejlig majaften i galleriet.

Om udstillingen

Kirsten Bøgh arbejder med interiøret, buketten og mønstre fra persiske tæpper. Denne gang under titlen ” Indoor/Outdoor”, hvilket refererer til det rum, hvor du kikker ud gennem en dør eller et vindue til en natur, der er skabt ud af de organiske former fra de persiske tæpper.

I interiøret ser man underliggende toner fra de persiske tæppemønstre og de er med til at skabe det koloristiske spil og farvens lys, der udspiller sig på fladen.

Ind imellem opstår et rum, der i fraværet af menneskeskikkelsen inviterer til, at vi kan træde ind og selv indtage en plads. Andre gange står vi som tilskuere til et tableau – en uopnåelig drøm.

Kirsten Bøgh

 

Kirsten Bøgh

 

Buketten kan på samme måde knyttes til udstillingens titel Indoor/Outdoor. Her er det noget organisk og vildt fra naturen, der bliver ordnet og brugt dekorativt i den hjemlige sfære. Som regel bliver buketterne skabt ved hjælp af de persiske mønstre. De bliver formindsket og forstørret og de skabelonagtige former bliver sat sammen, således at de danner en buket i malerierne.  Derfor er buketterne i malerierne for det meste ikke sansede buketter, men skabt af de forskellige mønstrer.

I interiøret og stillebenet arbejder Kirsten Bøgh med en udvidet tolkning af den vesterlandske stilleben tradition, i det hun bruger stillebenet i en kombination med mønstre fra persiske tæpper. På den måde arbejder hun med det mellemrum, som strukturer fra den nære virkelighed skaber i forhold til ornamenter fra fjerne kulturer.

I forbindelse med udstillingen vises også enkelte skulpturer af Pere Sala, Lis Andersen, Poul Weile og Eiler Madsen

 

Allan Stabell

 

Pere Sala

 

I Hal II præsenterer Allan Stabell udvalgte malerier.

Allan Stabell er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har i flere år undervist på Det Fynske Kunstakademi. Hans værker er ren abstraktion i glødende farver. Dog kan man ane et begyndende motiv, et landskab, en skov eller måske en havudsigt.

Galleriets åbningstider
Torsdage: 13 – 17.00
Fredage:   13 – 17.00
Lørdage:   10 – 13.00
samt efter aftale.

NB: Gallerie Rasmus København holder ferielukket fra den 24. juni – 10. august.
Næste udstilling i Gallerie Rasmus København.10. august - 19. august, Laura Iniesta, malerier og Lone Osmann, skulpturer. Fernisering torsdag den 10. august kl. 16.00 – 18.00.