Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 

Viva la Vida! Nye værker af Bentemarie Kjeldbæk

14. september til 14. oktober 2017

Fernisering torsdag den 14. september - kl. 16-18. Kunstneren vil være til stede. Alle er velkomne.

Efterfernisering kl. 18.00 med buffet og vin. Pris pr. person kr. 120. Tilmelding på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 65 91 88 33.


 

 

Galleriet dufter lifligt af ægte oliefarve og fransk terpentin, når Bentemarie Kjeldbæk viser sine nye værker. Mættede, sensuelle gule, orange og røde farver flimrer for ens blik og spiller op til violette og blå farver med sort kontur i en koloristisk symfoni.

Bentemarie Kjeldbæk river selv sine farver efter gamle recepter, og hun maler kun på førsteklasses lærred. Når hun vil have farven tæt og fyldig, fremstår den som et fuldstændig dækkende og intenst lag på lærredet; når hun ønsker en laserende effekt, er den som et farvepust, hvor de underliggende strukturer og strøg anes.

Bentemarie Kjeldbæk dyrker den traditionelle håndværksmæssige kunnen i sine malerier, men er absolut moderne i sit udtryk. Hendes streg er let og virtuos. Hun har sit helt eget udtryk – en motivverden fyldt med parafraser over ældre og nyere spansk kunst.

Hæmningsløst maler hun sine egne picasso’er, hvor man oplever den ene og den anden billedmæssige hentydning til et Prado-maleri udfolder sig for ens blik. Dykkes der ikke ned i kunsthistoriens skattekiste, er det spanske markedsdamer, tyre, haner, ænder, krabber og alskens dyr eller spanske doñaer der tegnes med en dansende pensel.

Bentemarie Kjeldbæks spanske fantasier er en sand hyldest til livet.
"Viva la Vida!"Galleriets åbningstider
Torsdage: 13 - 17.00
Fredage:   13 - 17.00
Lørdage:   10 - 13.00
samt efter aftale.