Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 

19. oktober - 25. november - 'De tre!'

Anne Brérot (Frankrig), Artigasplanas (Spanien) og Benjamin Torcal Torres (Spanien), malerier, grafik og skulpturer.

Fernisering torsdag den 19. oktober kl. 16.00 – 18.00. Alle er velkomne

Efterfernisering

Efterfernisering torsdag d. 19. oktober, kl. 18.00 med tapasbuffet og vin (tilmelding i galleriet senest den 18. oktober). 
Pris pr. person kr. 120,-. Tilmelding pr. mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 33 93 88 33 og betaling i galleriet. Glæd dig til en god aften med godt selskab i galleriet.

 

Anne Brérot (Frankrig) maler figurbilleder. Hendes malerier er lysfyldte, svævende uvirkelige og ladede med eventyr. Filigranagtige, lidt naive, koloristiske og så udanske, at en forfrossen dansker kan have vanskeligt ved at forholde sig til dem på en måde, der yder dem fuld retfærdighed. Hendes figurer synes ofte hensunket i tanker, undren, resignation eller begejstring. Lidt skrøbelige eller sarte fremtræder de, hentet frem af maleriets underliggende lag og farvestrøg. De er både en malerisk fortælling og maleriet selv.

Hos Benjamin Torcal Torres (Spanien) er de helt centrale motiver i hans malerier antydningen af mennesker og konstruktioner. Selv om emnet i sig selv måske er af en kølig logisk karakter, emmer Benjamin Torcal Torres’ malerier af varme og nærvær. Det skyldes kunstnerens formidable evne til at anvende farver. Brændte farver sat sammen med en dueblå, klar orange eller rosa giver malerierne et unikt glødende udtryk. Klassisk spansk ildfluekunst.

Joan Artigasplanas (Spanien) er klassisk skulptør på den nye måde. Hans græsk inspirerede kvindefigurer i bronze, er ofte placeret på rå sokler i rustent jern. Kombinationen af bronze og jern giver skulpturerne en ekstra dimension og det er ligeså tit soklen, som det er bronzefigurerne, der er den bærende del af skulpturen.

Udstillingen kan ses i Gallerie Rasmus København indtil den 25. november.

 

Galleriets åbningstider
Torsdage: 13 – 17.00
Fredage: 13 – 17.00
Lørdage: 10 – 13.00
samt efter aftale.