Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 


9. marts - 8. april Gallerie Rasmus København

Hal 1 og 2. Dag Aronson, malerier og Betina Huber, glaskunst.

Fernisering torsdag d. 9.3 kl. 16.00-18.00.

Efterfernisering
Efterfernisering torsdag d. 9. marts kl. 18.00 med buffet og vin (tilmelding i galleriet).
Pris pr. person kr. 120,-. Tilmelding pr. mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 33 93 88 33 og betaling i galleriet. Glæd dig til en hyggelig

 

Gallerie Rasmus har fornøjelsen af at præsentere to spændende kunstnere sammen
på en fælles udstilling – Dag Aronson, der dyrker maleriet
og Betina Huber, der arbejder med glas.

"Få har som Dag Aronson taget den kendsgerning til sig, at ethvert kunstværk hviler på skuldrene af fortidens kunstneriske frembringelser. I sine malerier går han bevidst i dialog med ældre mestre som Manet, Velázquez, Picasso, Watteau og Chagall. Ikke for at duplikere deres værker, men ud fra den betragtning, at rigtig god kunst overskrider sin samtid og bliver udødelig, fordi den rammer som noget almenmenneskeligt og eksistentielt. I sine parafraser forsøger Dag Aronson således på én gang at hylde traditionen og sætte den ind i en moderne samtid, vores nutidige verden."
Tom Jørgensen i bogen "101 kunstner" 2009. 

Dag Aronson

 

 Dag Aronson

 

Betina Huber er en dansk glaskunstner. De seneste år har hun boet og arbejdet på Øland i Sverige, hvor hun også driver sit eget glasgalleri, The Glass BOX.

Betina Huber fortæller: "Naturen, historien og menneskets biologi har altid interesseret mig og afspejlet sig i min kunst. Jeg går ud i naturen, tømmer mit hoved for tanker og fylder mit hjerte med indtryk. Det er dér, jeg fylder mit hjerte med ny kraft. Hver gang jeg trækker vejret, er det som for første gang. Former, linjer og skygger i alle farver opfører en forunderlig ballet og byder på ubeskrivelige oplevelser. Denne symfoni af mesterværker fylder mig hver eneste gang med ny energi, ny glæde og en endnu større nysgerrighed. Min glaskunst bliver mere og mere til øjebliksbilleder af alle disse indtryk, jeg har gemt i mit hjerte."

 

Betina Huber 

 

 Betina Huber