Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Gallerie Rasmus i København

Galleriets afdeling i København ligger på Hauser Plads 14 i Kbh. K. Her er der løbende udstillinger, ligesom der også er tilknyttet en kunstforening til galleriet - Kunstforeningen Rasmus København.

Aktuelle udstillinger

Der er løbende udstillinger i galleriet i København. De fleste udstillinger åbner med en fernisering, hvor alle er mere end velkomne.

Læs mere om aktuelle udstillinger her


Kommende udstillinger

Læs om de kommende udstillinger i København. Vi offentliggør løbende detaljer om kommende udstillinger - nogle bliver fastlagt lang tid i forvejen, andre med kortere varsel.

Læs mere om kommende udstillinger her


Kunstforeningen Rasmus København

Kunstforeningen Rasmus København har ca. 80 medlemmer, og formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker dels ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer ved den årlige generalforsamling, dels ved efterferniseringer og besøg og rejser til udstillinger i Danmark og i udlandet. Det årlige kontingent er 1.000 kr.

Læs mere om Kunstforeningen Rasmus København her